Geef een avondje lachen kado!

Hoe leuk is dat? Wil je een origineel kado aan iemand geven? Dan is dit de juiste keuze. Lekker lokaal, dichtbij huis een avondje gezelligheid en ontspanning. Leuk met zijn 2en of op dubbel date.

Voor de voorstelling in het seizoen 2020

Volwassene € 10,- p.p. 

Kind t/m 12 jaar € 5,- p.p.

kadobon KNA1927.jpg

NIEUWS VAN ACHTER DE SCHERMEN

We werken er hard aan om onze inspanningen te laten opmerken door de media en zijn erg trots wanneer dit doel werkelijkheid wordt. Een goed geïnformeerde gemeenschap is een sterkte gemeenschap, dus neem een kijkje bij onze laatste nieuwsuitingen en vertel anderen ook over de geweldige ontwikkelingen bij kna1927.

decor.jpg

GEZOCHT!!! DECORBOUWERS

1 november 2020

Doordat één decorbouwer bij ons gestopt is en de ander wegens omstandigheden dit jaar niet kan helpen.
Zijn wij op zoek naar decorbouwers. Momenteel hebben we Jeroen Schaafsma aan ons decor team kunnen toevoegen maar we missen nog een aantal handige mannen. 1 of 2 erbij zou ons al enorm helpen.

GEZOCHT LOCATIE

OM DECOR TE KUNNEN BOUWEN

1 november 2020

Gereedschap is er voldoende aanwezig maar een plek om de decorstukken te bouwen en op te kunnen slaan zou heel handig zijn. wij zoeken een ruimte van minimaal 3 x 4 meter waar we gebruik kunnen maken van stroom waar we kunnen timmeren, zagen, schilderen en behangen. Voor het bouwen hebben we zo'n 2 a 3 maanden voor nodig. Dus weet je een locatie laat het ons weten.

schuur.jpg