top of page
verbinden.jpg

ONZE KERN- EN MERKWAARDEN

Onze kernwaarde is: PLEZIER

De lol die we hebben bij het repeteren. Soms tot tranen toe gelachen. Trots op elkaar zijn bij het harde werken wat we doen....De emoties die we uitbeelden en de verschillende vormen van opwarmen en oefeningen zorgt dat er altijd plezier is.

ONZE MERKWAARDEN:

Verbinden, Ambitie, Fantasie, Passie en Creativiteit

Verbinden

Iedereen is welkom bij KNA1927. Wij brengen mensen in verbinding met elkaar. Wij laten een ieder in zijn waarde en maken gebruik van een ieder zijn/haar talent. Of je nou op, voor of achter het toneel staat, samen maak je de voorstelling tot een succes!

Elk nieuw lid die wij hebben mogen verwelkomen heeft hetzelfde gevoel.

"Je komt hier in een warm bad."

Ambitie

Wij streven naar voorstellingen met kwaliteit. Wij als spelers willen graag uitgedaagd worden.

Wij gaan op zoek naar de emoties in onszelf. De regisseur kijkt altijd of we net dat ene stapje meer kunnen.

Ook achter het podium zijn we op zoek naar de mogelijkheden om de voorstelling tot een succes te laten verlopen.

Fantasie

Theater is een kunstvorm. Het prikkelt je fantasie. Het stuk en de rollen bekijken we vanuit verschillende hoeken. Onze fantasie mag nog alle kanten op gaan. Wat spreekt het meest tot de verbeelding. Dit doen wij in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn. Want pas als je je fijn voelt kan je iets bereiken.

Passie

Als je toneel wil spelen moet je een beetje gek zijn. En wij kijken daar niet raar van op. Wij genieten van wat we doen, ook als we het voor de 20e keer opnieuw moeten doen. Dat hebben wij ervoor over. Want niets is mooier om het publiek een fijne voorstelling te geven waar ze van kunnen genieten en zich laten verwonderen, wat wordt beloond met een groot applaus!

Creativiteit

Omdat wij een kleine vereniging zijn moeten wij snel kunnen schakelen en een creatief denkvermogen hebben om alles voor de voorstelling op de rit te hebben. Je bent vaak zowel speler als bestuurslid als manusje van alles.

bottom of page