Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\kna1927.nl\www\J25\libraries\cms\application\cms.php on line 471 Sponsoren

KNA1927 bedankt haar sponsoren!

Voordat een toneelstuk op de planken staat moet er heel veel gebeuren. Wij hebben hiervoor een regisseur, decorploeg, grime, de spelers en het bestuur. Dit alles gaat natuurlijk niet zonder kosten. Naast een contributie van onze leden en de entree zijn wij ook afhankelijk van  de bijdrage van onze sponsoren. Door hun bijdrage kunnen wij elk jaar een stuk op de planken brengen.

Wij willen onze sponsoren, namens de spelers en het bestuur, hartelijk danken voor hun bijdrage.

Wilt u hier volgend jaar ook tussen staan, geef het aan ons door. Spreek ons aan na de uitvoering of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voordelen voor u als sponsor zijn: vermelding van uw naam op onze site. Verwijzing naar uw internetsite (indien aanwezig). Vermelding in ons programmaboekje en op de presentatie die voor de uitvoeringen als mensen binnenkomen en in de pauze wordt getoond.