Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\kna1927.nl\www\J25\libraries\cms\application\cms.php on line 471 Gespeelde stukken

Hier vind je de stukken die wij in het verleden hebben gespeeld. Laat je meevoeren in een geschiedenis van leuke en soms spannende toneelstukken en bekijk foto's. Wie deden er ook alweer mee in welk stuk. Hier vind je het. Veel plezier.

2017 - Godinnen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

foto voorkant 

 

 
 

Reserveer HIER uw kaarten voor 3 of 4 Maart 2017

tickets

De kaartjes zijn in de voorverkoop voor volwassene € 8,- ( In de zaal € 10,-) en kinderen t/m 12 jaar € 5,-.

 

Zaterdag 4 Maart is er tevens ouderwets “Bal Na”

 

Toneelverenging kna’27 gaat voor het 90ste jaar op de planken!

Dit jaar vieren wij ons 90 jarig jubileum met een verassend avondvullend programma.

Bij de oprichting in 1927 was het doel om stukken te spelen die de maatschappij kan helpen. Daarom hebben we deze keer gekozen om ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

We beginnen de avond met een kort filmpje over het ontstaan van onze vereniging. Het leuke is als je de geschiedenis induikt dat je leuke anekdotes tegenkomt en erachter komt wie deze mensen waren.

Eénakters

Er worden twee éénakters gespeeld waarvan de eerste met medewerking van D.E.V.’77 , “Ik ben Herbert” van R. Anderson. Deze éénakter staat in het teken van Alzheimer Nederland. Wij willen hiervoor ons steentje bijdragen door van elk verkocht kaartje € 1,- te doneren aan dit goede doel.

KNA’27 staat voor lachen!

Onder leiding van onze regisseur Mart Coers speelt KNA’27 voor u “Godinnen” van R. Ter Borg. Deze éénakter wordt gespeeld door 3 vrouwen en 1 man. Als man hebben we dit jaar een gastspeler in ons midden, Gerard Strooper. Hij is van Hoogwoud gestrand bij KNA, hij speelt “MAN” een schipper. Hij ziet niets, het is donker. Maar wat is dat? Een godin? Een zeemeermin? Ben ik een sterveling? Ben ik dood? Nee, hij zit er tussenin! Omringd door 3 mooie vrouwen, is dat nou hemel of hel!

Op 3 en 4 Maart kunt u het allemaal beleven, aanvang 20:00 in de Prins Maurits, Dorpsstraat 79,1733 AE te Nieuwe Niedorp.

Komt u ook kijken en het bij ons beleven? Daarmee steunt u ook nog eens Alzheimer Nederland! De voorverkoop is weer van start!